Koirien täysihoito | Päivähoito | Kissat | Kuljetuspalvelu | Hoitopassi | Trimmaus | Kotihoito

   
 

Koirilla täysihoitoon hoitoon kuuluvat oma yksiö, ruoka, lenkit, siivous ja perushoito. Mahdollisista muista hoitotoimenpiteistä sovitaan erikseen. Ruoka voidaan tarjota talon puolesta, suosittelemme lemmikeille omien ruokien tuomista.

Lemmikkien kuljetuspalvelu toimii Kuopion kaupunkialueella, Sorsasalo-Pitkälahti välillä, max 10 km Kuopion keskustasta.


 
 
Päivähoitoon kuuluvat oma yksiö, päivälenkki, siivous ja perushoito, ruokinta lemmikin omilla ruuilla tarvittaessa. Nyt tarjolla myös puolipäivähoito!Jokainen lemmikki saa oman hoitopassin, johon kirjataan hoito-ajat, havaintoja hoitojaksolta, erityisruokavaliot, sairaudet jne.
 
 
Kissoille on varattu omat tilat. Täysihoitoon kuuluvat oma yksiö, perushoito, siivous ja ruokinta. Mahdollisista muista hoitotoimenpiteistä sovitaan erikseen. Ruoka voidaan tarjota talon puolesta, suosittelemme lemmikeille omien ruokien tuomista.Meillä on yhteistyökumppanina ammattitaitoinen koirien trimmaaja, joten trimmaus ja hoito onnistuvat samalla hoitojaksolla. Näistä palveluista sovitaan aina erikseen ja trimmausaika on varattava hyvissä ajoin etukäteen. HUOM! Trimmauspalveluihin tulossa uudistuksia, joista uutisia myöhemmin!


 
 
Lemmikkien kotihoito suoritetaan lemmikkien omassa kodissa. Kotihoidossa oleva lemmikki voidaan ulkoiluttaa ja ruokkia, lemmikin lääkintä ja muut hoitotoimenpiteet suoritetaan tarvittaessa ( mm. vanha, sairas tai toipilas lemmikki). Kotihoidossa olevien lemmikkien pitää olla tottuneita vieraisiin ihmisiin ja käsittelyyn, jotta hoitotoimenpiteet onnistuvat. Aggressiivisia lemmikkejä emme voi hoitaa kotona. Kotihoitoalueena on Kuopion kaupunkialue, max 10km Kuopion keskustasta.